Práve čítate
Jedlo je zážitok. Ak je „zdieľaný“

rikiki magazin jesen babsy jagusak cover predplatne

NAJNOVŠIE číslo čítajte aj ONLINE

Jedlo je zážitok. Ak je „zdieľaný“

rikiki fejton ilustracia libusa rybanska jar 2021

Špenátový prívarok. Šošovica. Nátierky mydlovej chuti na príliš tenkom krajci chleba. POLIEVKY! Rozmočené piškóty v banánovom pudingu a hrudky v krupicovej kaši. „Neodídeš od stola, kým to nedoješ.“

Nesprávna štartovná pozícia stravovacieho maratónu a negatívne spomienky prameniace niekde v školských jedálňach. Koľko zlých návykov a husích koží si nesieme z raného detstva? Koľko jedál nenávidíme len preto, lebo nám boli nesprávne servírované či nasilu vnútené?

Jedlo. Povinnosť alebo pôžitok?

Moje najobľúbenejšie jedlo je… Mohla by som písať v cudzích názvoch, opisovať chute a koreniny, ktoré možno nepoznáte, používať slang a potrápiť tých, ktorí nie sú až tak zasvätení.

Obsah článku je uzamknutý

Prihláste sa pre pokračovanie

Ak nemáte konto, môžete si registrovať PREDPLATNÉ a pokračovať v čítaní

 

 

Ilustrovala Libuša Rybanská
Zobraziť komentáre (0)

Pridajte komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Naspäť hore